HONK-HOME

Welkom bij HONK

Sociaal intranet van De Regenboog Groep

Je bent op het sociale intranet van De Regenboog Groep.

Wil je meer weten over De Regenboog Groep? Kijk dan op onze websites:

www.deregenboog.org  of ww.hulpvanderegenboog.org. 

Wil je lid worden van deze gemeenschap? Vraag je contactpersoon of leidinggevende dan om toegang.

 

FAQ

Vragen over het platform

Voor wie is HONK bedoeld?

Ben je medewerker, vrijwilliger of deelnemer bij De Regenboog Groep? Dan is HONK voor jou. In de meeste gevallen krijg je een uitnodiging om lid te worden. Gebeurt dat niet, vraag dan je contactpersoon bij De Regenboog Groep om toegang. 

 

Hoe kan ik me aanmelden voor HONK?

Heb je geen uitnodigingsmail ontvangen om een HONK-account aan te maken? Mogelijk is dat niet terecht. Overleg even met jouw vrijwilligerscoördinator of leidinggevende. Die kan er voor zorgen dat je wel een uitnodiging krijgt.

Ik heb hulp nodig bij het gebruik van HONK.

Op HONK vind je ook een hoofdstukje "zo werkt HONK". Hier vind je informatie voor als je net start. Er kan niet veel kapot, dus probeer gerust iets uit. Lukt het met proberen, collega vragen of op intuïtie nog niet? Dan wordt het tijd om een HONK-manager om hulp te vragen. Stuur een bericht aan HONK@deregenboog.org

Voor de echte diepgang kun je ook kijken op communitytalks van Open Social (de leverancier van dit platform). 

Community Talks 

Heeft De Regenboog Groep vrijwilligersbeleid?

Ja, zeker. Er zijn rond de 1300 vrijwilligers actief bij De Regenboog Groep. Zonder vrijwilligers zou De Regenboog een heel andere organisatie zijn. Dat kan niet zonder een aantal afspraken op papier. Dat is ons vrijwilligersbeleid. Je kan het hier lezen.  

Hoe gaat De Regenboog om met persoonsgegevens

De Regenboog Groep bewaard persoonsgegevens. Dat is nodig om ons werk te kunnen doen. We willen dat natuurlijk wel zorgvuldig doen. Als je daar meer over wilt weten. Lees dan hier verder.